IMPORTANT!! Préstec ordinador curs 2023/2024 alumnat de continuïtat

IMPORTANT!! Préstec ordinador curs 2023/2024 alumnat de continuïtat

Benvolgudes famílies,

Ens dirigim a vosaltres per informar-vos sobre el nou procediment de préstec d’ordinadors de l’institut per al curs 2023-24.

Primer de tot, és important destacar que alguns membres de la nostra comunitat han experimentat dificultats quan fan la petició en línia. Entenem que no tothom té accés a la tecnologia o se sent còmode utilitzant-la. Per això, estem compromesos a assegurar que aquest procés sigui accessible per a tothom.

Per garantir aquesta accessibilitat, els tutors assumiran un paper clau. Inclús si una família ja havia fet la petició en línia, els tutors proporcionaran un document físic que hauran de completar. Podràs preguntar al teu tutor sobre aquest document i com omplir-lo, si és necessari.

Aquesta mesura pot semblar una duplicació, però té l’objectiu d’assegurar que cap família quedi exclosa del nostre sistema per motius tecnològics o altres obstacles. La nostra prioritat és garantir l’equitat i l’igualtat d’oportunitats per a totes les famílies.

Estem disponibles per ajudar i respondre a qualsevol pregunta que puguis tenir sobre aquest procés. Si necessites assistència o més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

Agraïm la vostra col·laboració i comprensió mentre treballem junts per aconseguir un procés de petició just i equitatiu per a tota la comunitat.

Cordialment,

Coordinació TIC