Jornades tecnològiques Joan Oró 2023/24

Jornades tecnològiques Joan Oró 2023/24

Els dies 19, 20 i 21 de març els nostres alumnes van gaudir de les Jornades Tecnològiques del curs 2023/24. Unes jornades pensades per a l’intercanvi de coneixements entre iguals i per establir primers contactes amb el món empresarial relacionat amb els cicles formatius que cursa el nostre alumnat. 

Aquestes jornades vam començar amb dues ponències a càrrec de Quality Chemicals i Federik Mir.

Per a la preparació d’aquestes jornades les empreses col·laboradores van preparar tot un seguit de tallers i xerrades que buscaven no solament ampliar els coneixements dels nostres alumnes, sinó despertar el seu esperit crític i desenvolupar habilitats personals i professionals més enllà de les seves especialitats, com també cohesionar l’alumnat i fomentar l’intercanvi d’experiències entre companys de diferents cicles. 

Com a tancament els alumnes van participar en una gimcana con van haver de col·laborar amb companys i companyes d’altres cicles formatius per tal d’assolir els reptes plantejats pels docents del centre. Van poder fer un petit tast de coneixements d’especialitats que no són pròpies dels estudis que cursen i van ampliar experiències tot coneixent companys i docents nous.