Felicitats a Naoki Esteve pels seus èxits a les proves Cangur de matemàtiques!

Felicitats a Naoki Esteve pels seus èxits a les proves Cangur de matemàtiques!

Estem molt orgullosos d’anunciar que el nostre alumne de 1r de batxillerat, Naoki Esteve, ha aconseguit una excel·lent 13a posició en les proves Cangur de matemàtiques d’aquest any. Aquesta destacada classificació l’ha situat entre els 15 millors participants del seu nivell, la qual cosa li ha valgut un merescut premi.

Les llistes definitives dels guanyadors ja s’han publicat i podeu comprovar els resultats al següent enllaç: Llistes definitives Cangur 2024.

Aquest èxit reflecteix no només el talent i l’esforç de Naoki, sinó també el suport constant del professorat i la comunitat educativa. La cerimònia d’entrega de premis tindrà lloc el proper dilluns 27 de maig de 2024 a l’Auditori AXA, a l’Illa Diagonal, a Barcelona. Naoki està convidat a assistir-hi amb tres acompanyants per celebrar aquest moment tan especial.

Per a més detalls sobre la jornada festiva i els passos a seguir, podeu consultar la informació proporcionada per la Comissió Cangur SCM en els correus enviats a les famílies.

Enhorabona, Naoki! Ens sentim immensament feliços de compartir aquest èxit amb tu i estem segurs que continuaràs assolint grans fites en el futur.