Orientacions COVID. Departament d’orientació Ins Joan Oró

Orientacions COVID. Departament d’orientació Ins Joan Oró

Benvolgudes famílies,

Tots els professionals que integren el Departament d’Orientació de l’Institut Joan Oró juntament amb l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) de Martorell, volem donar-vos suport durant aquests dies de confinament. És per aquest motiu que us adjuntem un document amb diferents orientacions que podeu seguir a casa i us informem que hem creat un espai de comunicació on ens podeu consultar qualsevol dubte relacionat amb els temes exposats anteriorment (ho podeu fer els familiars o els propis alumnes). Us recordem que, com sempre, aquestes consultes són confidencials.

 

Passos a seguir:

 

  1. Enviar mail amb la consulta a: orientacio.insjoanoro@gmail.com

 

  1. En l’assumpte del mail podeu especificar si és una consulta general o si necessiteu parlar amb alguna persona en especial (alguns alumnes ja tenen assignat des d’inici de curs una persona de referència del departament d’orientació). Alguns exemples:

    • Com gestiono el  temps familiar

    • Com gestiono un conflicte

    • Si voleu parlar amb algun membre concret del departament d’orientació: A l’atenció de …. (el nom de la persona referent).

 

  1. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més ràpid possible i intentarem assessorar-vos i donar-vos suport dins de les nostres possibilitats.

  2. Document: Orientacions COVID-19
 
Cordialment,
Belen Castro Bravo

Coordinadora pedagògica

INS Joan Oró (Martorell)