Devolució per les aportacions de les famílies en concepte de material escolar i sortides.

Devolució per les aportacions de les famílies en concepte de material escolar i sortides.

Benvolgudes famílies, 

Des de l’Institut Joan Oró ens posem en contacte amb vostès per informar-los que, a causa de les excepcionals circumstàncies amb relació al COVID-19, i seguint les recomanacions del departament d’Ensenyament, es farà una devolució per les aportacions de les famílies en concepte de material escolar i sortides. 

L’import de les sortides pagades i no realitzades es retornarà per complet. Les famílies hauran d’omplir el document que es troba en la web del centre, sol·licitant la devolució de la sortida/es corresponent i indicant: el nom de l’alumne, nom de la sortida i el número de compte on volen que sigui ingressada aquesta devolució. 

L’import a retornar per les aportacions de material serà proporcional al període de tancament del centre en aquest curs, una vegada descomptats els materials, carpetes, agendes, EPIS i altres estris donats als alumnes a principi de curs. 

    • Com a norma general la quantitat calculada anteriorment (material) es descomptarà de l’aportació que pel mateix concepte facin les famílies pel curs 2020-2021. 
    • A les famílies dels alumnes que no continuïn en el centre el curs 2020-2021 se’ls abonarà la quantitat calculada. Per rebre- la, hauran d’omplir una instància, que es troba en la pàgina web del centre, sol·licitant la devolució de l’import pel material no utilitzat i indicant en la instància: nom de l’alumne, curs, i número de compte on volen que sigui ingressada aquesta devolució. 

 

Les instàncies es faran arribar mitjançant el següent formulari.

Si la família no reclama la devolució a data 30/11 es considera que renuncia tàcitament al seu retorn. 

Atentament,