Novetats Covid-19 i tancament centre

Novetats Covid-19 i tancament centre

Benvolgudes famílies,

 

Segons les indicacions del Govern i les màximes autoritats sanitàries, us recordem que l’institut romandrà tancat fins el 27 de març. Estem convençuts que junts vencerem el brot per coronavirus SARS-CoV-2 i que ben aviat tornarem a la normalitat.

 

Davant aquesta situació excepcional,  els i les professionals de l’institut estem treballant des de casa per poder donar resposta a les necessitats educatives que van sortint i a l’espera de rebre noves instruccions del Departament d’Educació.

És per això que durant aquests dies el professorat de l’Institut Joan Oró penjarà activitats de consolidació i/o reforç al moodle del centre per facilitar que tot aquell alumnat que vulgui treballar des de casa ho pugui continuar fent. Aquestes activitats no seran avaluables, però ajudaran a ampliar, reforçar i consolidar aprenentatges ja treballats a l’aula, alhora que afavoriran el manteniment del ritme escolar dels vostres fills i filles.

Com accedir al moodle:

Al moodle podeu accedir des de la nostra pàgina web:  https://institutjoanoro.cat/. Els alumnes hauran de posar l’usuari i contrasenya que els hi va facilitar el seu tutor o tutora a l’inici de curs. En cas que algun alumne no recordi la contrasenya feu-nos-ho saber a través d’aquest mail.

Dins del moodle trobareu aules virtuals per alumnes d’ESO i Batxillerat o el cursos moodel ja creats des d’inici de curs per als grups d’ESO, Batxillerat i cicles formatius. I dintre de cada nivell, el grup classe i les diferents matèries.

El professorat de cada matèria anirà afegint, al llarg d’aquests dies, activitats de reforç, enllaços a material audiovisual o de caràcter pedagògic, suggeriments d’activitats, … A més els alumnes es podran comunicar telemàticament amb el professorat per tal de resoldre possibles dubtes.

Si necessiteu contactar amb nosaltres per qualsevol tipus d’aclariment,  podeu fer-ho a través d’aquest correu.

 

Cordialment,

 

L’equip directiu